2017. június 28., szerda

Kedvenc crack videók〖EXO〗Tény: a crack videók bizony Isten szeretetét szimbolizálják a rajongók iránt, ugyanakkor büntetésként is felfogható, amiért nem éljük az életünket, hiszen már egyetlen egy apró, két perces ilyen típusú videótól függők lehetünk, és bizony elszúrhatjuk vele az egész napunkat.


Aki már látott akárcsak egy crackes vidit is, az tudja, miről beszélek. Aki viszont azon szerencsések közé tartozik, akit még nem rontottak meg a YouTube legmegátalkodottabb szörnyei, azoknak elmondom, hogy ezeknek a típusú videóknak az a lényege, hogy mindenből viccet csinálnak. Kifigurázzák az adott banda/énekes/akármi minden egyes pillanatát, és ezáltal olyan röhögőgörcsöt okoz nekünk, hogy a végére azt érezzük, meg akarunk halni. xD

Na jó, nem ilyen durva a helyzet, de az is tény, hogy a crack féle dolgok hisztérikus nevetést és fura rángatózásokat váltanak ki.

warning: a következő videók megértéséhez angol nyelvtudás szükséges, na meg némi EXO rajongás. :) Mindenki saját felelősségére nézze.

Amber

--------------------------------------

1
EXO ON CRACK |5 (U LOVIN THE SIZE)
by Geomeow

Oké, magamat ismerve az összesre ezt fogom mondani, mindenesetre, ez egy igazi gyönygszem, és az egyik kedvencem. A Lay-es részek... istenem. Azt hiszem, képes lennék feladni a társasági életemet azért, hogy csak ezt nézzem hátralévő éveimben.


2
EXO ON CRACK{33}| EXTREME GAY 2.0
by Park Byunpum

Khm, másik nagy kedvenc. ^^


3
EVERYTHING WRONG WITH EXO IN IHEARTRADIO.
by Park Byunpum

Nos, ez igazából nem klasszikus crack videó, inkább csak sima trollkodás az EXO iheartRadio-s interjújával, de szó, ami szó, fantasztikus egy példány. Már csak Kai miatt is érdemes megnézi. (Meg fogjátok érteni, hogy miért.)


4
EXO ON CRACK #10
by GayLoveMyAesthetic

Azt le kell szögeznem, hogy az a felhasználó, aki ezt feltöltötte, zseniális crack vidiket csinál, az introjának meg egyenesen Oscart adnék, kétségtelen, hogy ő a legjobb, érdemes megnézni a többi alkotását is.


5
EXO ON CRACK #9
by GayLoveMyAesthetic

Egy újabb videó az előbb is említett felhasználótól. Ezerszer néztem meg, és még mindig nem unom. Habár lehet, hogy ez csak az én hülyeségem... sőt, szinte biztos.


6
EXO ON CRACK #2 ∥ BAEKHYUN IS A HOE
by Heii ItsGiulia

És végül, de nem utolsó sorban, ez. A többihez képes elég lightos, ezért egyben jó lezárása a listának is. Remélem, tetszeni fog ez a videó, ahogy persze a többi is. Kérlek, ne vegyetéket ezeket komolyan; ezek csupán csak vicces megnyilvánulások a rajongóktól. :)

--------------------------------------

EXO-s kép SAJÁT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése