2017. szeptember 9., szombat

Kedvenc crack videók #2〖EXO〗Az előző ilyen típusú crack videó összeállításom után úgy gondoltam, már semmin sem lepődök meg, és láttam az összes jó poént, amit az EXO-val el lehet sütni. De tévedtem, úgyhogy ismét itt vagyok egy halom linkkel, melyek remélhetőleg tetszeni fognak nektek, és tartalmuk mosolyt csal az arcotokra. 


Annak, aki nem tudná: a crack féle videók lényege az, hogy mindent - de tényleg, szószerint mindent - kifigurázva és összetrollkodva ítélje durva röhögőgörcse és megszállotságra a nézőt. Az ilyen vidik tele vannak inside joke-okkal, így nem árt, ha az adott témán belül jártasok vagyunk, különben nem biztos, hogy vesszük a poénokat. (Meg persze jól jön egy kis angol tudás is.)

Warning! Mindenki saját felelősségére nézze!

Jó szórakozást! ^^

Amber

--------------------------------------

1
♡ EXO ON CRACK #2 ♡
by xiuxiu

Minden. Egyes. Pillanat. Aranyat ér ebben a videóban. Viszont ahhoz a röpke 4:13-tól 4:16-ig tartó Chen-es poénhoz azért lenne némi hozzáfűznivalóm: oké, valószínüleg túlreagálom ezt az egészet, de miért kell viccet csinálni abból, hogy régen hogyan nézett ki? Mármint, fiatal volt, suliba járt, naná, hogy sokkal "bénábbnak" tűnik, mint most, hogy felnőtt, híres, és megkapjai a ruháit, megcsinálják a haját, meg minden. Na mindegy, csak könyörgöm, ne vágjunk már be az iskolás képei alá olyan zenéket, amikben a szöveg az, hogy "started from the bottom, now we're here". Azért ez egy kicsit sértő, szerintem.


2
♡ EXO ON CRACK #4 ♡
by xiuxiu

2:02-től 2:48-ig 100%-ban én vagyok, nem is tudom, mit kéne még mondanom. (És a Lay-es Ko Ko Bop "milyen lenne, ha" részért megbocsájtottam xiuxiunak a második részben okozott felháborodásomért.)


3
//EXO ON CRACK// SEHUN EATS A$$ //
by CrazyPervilExotic

Címet ne nézzünk, ha lehet. Talán a többihez képest ez egy kevésbé jó példány, mindenesetre bekerült ebbe a listába, mert manapság ennél sokkal gyengébb alkotások is vannak. Egyébként meg van benne egy pár Luhanos rész is, amiben általában szűkölködnek más crack videók - jó, persze, az a bizonyos blow it like a flute felhasználása szinte már törvényszerű, de na.


4
EXO ON CRACK #1
by yexingdwe

Ez csak... csak túl sok már a szívemnek. Nézzétek el, nagyon gyenge vagyok, ha crack videókról van szó. Túl gyenge, átálltam a sötét oldalra.


5
EXO ON CRACK #2
by yexingdwe

Ebből a példányból ismerős lehet az EXO iheartradio-s beszélgetésünk - ami lássuk be, a legawkwardabb interjú ever -, amit előszeretettel crackelnek szét a rajongók, és nem is ok nélkül. Korábban már bemutattam az előző listán egy kifejezetten ezzel az alkalommal foglalkozó videót, így 0:28-tól egészen 1:11-ig újra szórakozhatunk a legjobb pillanatokon. 


6
EXO ON CRACK #2: WELCOME TO BYBLE STUDYING
by Barkhyun

"We're all children of Jesus" Komolyan, ha ez a videó nem művészet, akkor semmi. Egyszerűen csak... god bless Barkyun. (És még a nagy és hatalmas Geomeow is megdicsérte ezt az alkotást, aki lássuk be, az EXO-s crack videók királya.)


7
EXO ON CRACK
by Taehyung Ah

És ez az utolsó videó, egyben a mostani összeállításból a legnagyobb kedvencem is. Több, mint 10 percig tart ez a csoda, tele a legjobb shippes poénokkal és pillanatokkal. Nem is tudok kiemelni egy dolgot, ami különösen tetszett, ugyanis az elejétől a végéig brilliáns volt. Biztos vagyok benne, hogy nektek is tetszeni fog. :)

--------------------------------------

EXO-s kép SAJÁT megint

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése