2017. szeptember 14., csütörtök

K.O. D.O〖EXO〗

AVAGY SZÓCSATA CHANYEOLLAL ÉS D.OVAL
by: Szigl Tamara


A piros sarokban Park Chanyeol, azaz Happy Virus idegesen rázta a karjait. Edzője, a híres Byun Baekhyun nyugtatgatni próbálta a nyúlánk srácot, pedig ő maga is izgult. Évek óta nem volt már tanítványa a szócsata sportban, mindenki, aki valaha a neve alatt küzdött, hamar lesérült - legtöbbször szájzár vagy a sokk okozta dadogás miatt -, és visszavonult. Az emberei pályafutásai, noha nagyon eredményesek, ugyanakkor rövid életűek voltak. Sokáig azt gondolta, vele van a baj, de amikor az ifjú titán, Chanyeol felkereste azzal, hogy faragjon belőle szájbirkózót, nem tudott mit tenni - belement a dologba.


- Nem fog csalódni bennem, uram - mondta Chanyeol akkor, Baek ajtaja előtt állva, a zuhogó esőben, csurom vizesen, de magabiztosan. A veterán edző végül eldöntötte, ez lesz az utolsó melója.

És most itt voltak, a szócsata VB-n. Chanyeol gyorsan fejlődött, és hamar learatta a sikert a fél bolygón. A világbajnokságra még Baek egyetlen embere sem jutott ki, így ő maga nem is tudott nagyon mit mondani a fiúnak, hogy az jobban érezze magát. Már csak azért sem, mert az ellenfele nem más, mint Do Kyungsoo volt, akit csak Satansoo-ként emlegettek az iparban. Még pedig nem hiába...

A bajnok, aki zsinórban öt éve tartja a címét, minden idők legjobb szájbirkózója. Pörög a nyelve, vág az esze, kegyetlenül bánik el az ellenfeleivel, nem ismer könyörületet, és néha már csak a puszta tekintetével is képes megfutamítania a másik sarokban lévő embert. Nem csak a ringben, de a való életben is mindenki retteg tőle, kivéve Kim Jongint, az edzőjét.

Kyungsoo és Jongin különleges kapcsolatot ápolt, sokat azt is gondolták, hogy együtt vannak, noha erre nem volt bizonyíték, bár tény, hogy a híres páros az évek során eléggé összecsiszolódott. Fél mondatokból is megértették egymást, és mindig képesek voltak őszinték lenni a másikhoz, ennek köszönhetően pedig igazi barátság szövődött közöttük, amitől verhetetlen duó lettek. És így arattak győzelmet szerte Koreában, Kínában, Japánban, és az egész világon.

- Sima ügy lesz, levered ezt a gyereket! - biztatta harciasan Jongin Kyungsoo-t, aki bemelegítéshez híven egy receptet olvasott. Állítása szerint megnyugtatja és feltölti energiával, ha a csata előtt eldönti, hogy mit fog főzni a győzelem után.

- Képes vagyok rá, nézd, milyen tökmag... - heherészett idegesen Chanyeol, aki Baek enyhe sokkja miatt jobb híján kénytelen volt magát nyugtatni - Sőt, ha jobban belegondolok, egészen aranyos... - gondolkozott el, és közben tüzetesebben szemügyre vette Kyungsoo-t - Milyen pici teste van, olyan törékeny. És az az arc... legszívesebben csak a két kezem közé fognám, és...

- Ne tévesszen meg! - csattan fel hirtelen Baek - Én is kicsi vagyok, mégsem vagyok ártatlan! - acsargott. Chanyeol nem tudta, miért lett hirtelen ilyen az edző, mintha féltékenynek tűnt volna. Happy Virus ezen csak elmosolyodott.

- Ugyan főnök, te a légynek sem ártanál - nevetett, és megveregette a veterán vállát, aki erre bosszúsan felhorkant.

- Na majd akkor beszélj így, amikor vesztesz az ellen az édespofa ellen! De nehogy azt hidd, hogy ott vége lesz a dolognak, mert utána én magam is elpáhollak, azonban az nem csak szóban fog megtörténni! - kiabálta, azzal beleöklözött Chanyeol gyomrába, aki erre meg sem mozdult, csak továbbra is mosolygott.

- Semmi vész, Baekhyun, nem fogok veszíteni, megígérem.

Mielőtt Baek bármit is válaszolhatott volna, Oh Sehun bíró megjelent a ringben, Chanyeolnak pedig mennie kellett. Amint ténylegesen szembekerült ellenfelével, máris kevésbé látta rózsásnak a helyzetet; Kyungsoo szemei szinte lángoltak, az eddig puhának tűnő arc pedig megfeszült, és Chanyeol úgy érezte, most azonnal képes lenne feladni. Próbálta leplezni a rettegést, de nem nagyon ment neki, a lábai feltűnően remegtek, maga pedig holtsápadt lett. Nem volt visszaút, a csata pedig elkezdődött.

Chanyeol rögtön megpróbálkozott egy támadással Kyungsoo termetével kapcsolatban, de arról szinte lepergett  a "milyen kicsi vagy". Biztos sokszor megkapta már - gondolta Happy Virus, de nem volt több ideje, most Satansoo-n volt a sor, hogy odacsapjon. Egy "Yodá"-val jól meg is sértette Chanyeolt, de az gyorsan összeszedte magát.

A tömeg őrjöngött, a stadion egyik fele Happy Virus-nak drukkolt, a másik Satansoo-nak. Az edzők torkuk szakadtából kiabálták, hogy szerintük mit kéne következő sértésnek bedobni, de a két fél között olyan ádáz harc folyt, hogy azok meg sem hallották a kívülállókat. Közben Sehun bíró érzelemmentes és rezzenéstelen arccal figyelte az eseményeket, ügyelve arra, hogy a birkózók ne szegjenek szabályt.

Telt az idő, a két fél pedig nem tudta egymást felülmúlni, de már mindketten fáradtak. Satansoo lassabban reagált a rázúdított sértésekre, és alig kapott levegőt, Happy Virus pedig szinte úszott az izzadságban. Nem nagyon bírta tovább, muszáj volt időt kérnie. Ahogy ott ült a sarokban, a széken, a homlokát törölgette, és közben le sem vette a szemét ellenfeléről, aki fáradtan ivott bele a vizébe. Így egészen máshogy néz ki, sokkal emberibb. Talán nem is olyan félelmetes igazából, mint először tűnik. Szívesen megismerném a valóságban is...

És ekkor beugrott Chanyeolnak. Tudta, mit kell tennie. Újult erővel tért vissza a ringbe, és csak várta a megfelelő pillanatot. Amikor pedig az elérkezett, mélyen Kyungsoo szemébe nézett, és hagyta, hadd mondja ki azt, amire igazán gondol.

- Kedvellek, Do Kyungsoo. Érdekes ember vagy, akivel szívesen tölteném az időmet. Igaz, először félelmetesnek tűntél, de én hiszek benne, hogy belül békés és szerethető vagy. Már az elején, amikor a széken ülve olvasgattál láttam, hogy más képet mutatsz az emberek felé. Talán nem nyerek ma, és emiatt az edző bá' meg is gyepál, de... én akkor is boldog lennék, mert végre megismerhettelek. Legalábbis az egyik oldalról. Mit gondolsz, meg tudnád nekem mutatni a másikat is?

Minden és mindenki megállt. Mintha megfagyott volna az idő. Baekhyunnak leesett az álla, akárcsak Jonginnak, de egyikőjük sem mert megszólalni. A tömeg felváltva nézett a ringben lévő párosra, és mindegyik a szája elé szorította a tenyerét, nehogy megzavarja akár egy hanggal is a pillanatot.

Chanyeol ugyanúgy állt, ahogy akkor, amikor színt vallott. Türelmesen várta Kyungsoo válaszát. A morcos világbajnok azonban csak kerek szemekkel nézett az előtte álló srácra. A csendet Sehun bíró hangja törte meg:

- Egy...

Jongin azonnal észbe kapott, és ő is elkiáltotta magát.

- Gyerünk Kyungsoo, csinálj már valamit!

De Kyungsoo nem mozdult.

- Kettő...

- Mondj valamit a füleire! - üvöltötte kétségbeesetten a bajnok edzője.

De ő nem tett semmit. Képtelen volt rá. Csak állt, lefagyva, és pislogás nélkül Chanyeolt nézte.

- Három! Kint van! K.O.! Yehet, a győztes, Happy Virus!

- Kyungsoo! - Jongin még egy utolsót kiáltott, majd az ujjongó tömeg elnyelte a hangját. A stadion újra életre kelt, mindenki az ifjú titánt ünnepelte, aki abban a szent pillanatban nyerte el a bajnoki címet a híres Satansoo-tól.

Baekhyun örömében Chanyeol hátára ugrott, és megállás nélkül hullatta a könnyeit a fiú ruhájára.

- Megcsináltad, Channie, megcsináltad! Legyőzted!

Chanyeol elnevette magát, letette az edzőt a földre, és miután átvette a kupát, már vezette volna ki a ringből, ám egy kéz erősen megmarkolta a vállát. Az újdonsült bajnok megfordult, és egyenesen Kyungsoo-val találta szemben magát, aki talán komolyabbnak tűnt, mint valaha.

- Mondd, hogy csak csapda volt, és megbocsájtok - mondta.

Chanyeol egy darabig értetlenül nézett rá, majd rájött, miről beszél vetélytársa.

- Komolyan gondoltam. Láttam, hogy sokkal jobb vagy nálam, és nem volt más ötletem. Gondoltam, ha már veszítek, és örökre kikerülök ebből a világból, legalább hadd mondjam el neked, hogy szeretnélek megismerni. Igazán. Szeretném, ha barátok lennénk, és...

- Elég! - vágott közbe ingerülten Kyungsoo - Ez soha nem fog megtörténni. Gyűlöllek. Mostantól, a végtelenségig - mondta, azzal elengedte a fiú vállát, és hátat fordított neki. De mielőtt elment volna, még utoljára visszanézett.

- Hamarosan újra találkozunk, Park Chanyeol.

VÉGE

7 megjegyzés:

 1. Írok ide is, mert miért ne, hiszen mindig ugyanolyan lelkesen olvasom újra az összes ficet, és most ez alól ez sem volt kivétel. Itt vigyorogtam közben, áháh nagyon tetszett, talán még jobban is, mint legelső alkalommal. Továbbra is tetszik a címe, az egész ötlet, meg maga a kivitelezés is, és hogy a befejezés még lehetőséget ad egy esetleges folytatásra, aminek személy szerint tökre örülnék ^^ :$ Szóval, megint csak nagyon tetszett, és várom a következő bejegyzést ^^ :3 (macskaaaah. na jó xD)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm szépen!!^^ Remélhetőleg, a folytatás nem várat már magára olyan sokat, mostanában nagyon írhatnékom van, csak egy kis löket kéne :P

   Törlés
 2. Szia!

  Tudom nem csak író vagy, hanem másféle érdekességek vannak is vannak a blogodon, így formailag nem is térnék ki semmire, mert nem ez az elsődleges most.
  Maga a történet iszonyat vicces, lendületes és nem mellesleg egy laza délutáni napjuk ugrott be, mikor egymást cseszegetik :D Annyira el tudom képzelni, hogy összeszólalkoznak valami apróságon, a másik kettő meg még teszi is alájuk a lovat :D Sehun meg fapofával nézi végig.
  A kis rejtett BaekYeol és KaiSoo csak még szerethetőbbé tette a szemembe, és a gondolat is, hogy Chanyeol hagyja kiáradni az érzéseket, amik arról szólnak, hogy meg szeretné ismerni Soo-t, hiszen látta benne, nem olyan gonosz ő <3 Nagyon jókat nevettem.

  A vége miatt a mosolyom fakult kissé, mi amúgy a történet alatt végig stabil volt. Tudom, hogy úgy tervezted, hogy kétféle lehetőséget adjon az olvasónak, mégis, ahogy a vidám és vicces elemek mellé ezt a függővéget betetted, így megtört a varázs. Megmaradhatott volna az íve a történetnek, ha egy vicces beszólással hagyja ott Chanyeolt Kyungsoo, ami szintén lehetett volna kétértelmű, hogy akkor most ringen kívül is találkoznak-e még, vagy nem hagyja, hogy megismerje.

  Mindenesetre tetszett a történet, vicces háttérsztorit adtál neki.
  Köszönöm, hogy olvashattam.
  Anett

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!^^

   Először is, köszönöm szépen, hogy írtál, mindig jó új arcokat látni itt! :)

   Nagyon örülök, hogy tetszett a történet, és hogy megmosoylogtatott!^^ Ami a sztori végét illetti, igazad lehet, talán tényleg jobb lett volna úgy, ahogy te is mondtad, úgyhogy köszönöm az építő kiritkát, elgondolkozatott!

   Én köszönöm, hogy véleményezted, remélem, még sokszor visszatérsz ide!^^ (Amúgy megtaláltam a blogjaidat, az egyikre fel is iratkoztam, nagyon tetszenek az írásaid! :3 )

   Tami <3

   Törlés
  2. Szia!

   Örülök, ha nem vetted sértésnek, mert nem annak szántam.
   Aranyos kis történet lett. :3

   A feliratkozást köszönöm. Az mindig jól esik <3 Remélem sokszor jársz arra majd te is :3

   Anett

   Törlés
  3. Dehogy vettem annak, és kifejezetten örülök, hogy komolyan megmondtad, hogy mit gondolsz! :)
   ^^

   Ebben biztos lehetsz! ^^

   További szép napot! :)

   Törlés