2017. november 1., szerda

Astro comeback ≫ véleményAz Astro már csak azért is különleges csapat számomra, mert egy nem kpopper barátnőm mutatta őket nekem. De természetesen lenyűgöző tehetségük sem kerülhette el a figyelmemet, az pedig, hogy ma comebackkeltek, csak még jobban megerősített abban, hogy ezek a fiúk tudnak valamit.


Bár már hetekkel ezelőtt tudtam, hogy november elsején visszatér a hatosfogat, az teljesen kiment a fejemből, hogy lélekben is felkészítsem magamat, főleg, hogy a mai napot is csak egy átlagos napnak láttam. Köszönet illeti hát a YouTube értesítőket - amiket máskor unva nyomkodok ki -, hogy most riasztott.

Szóval a Crazy Sexy Cool-lal link lent kezdődött minden, ez pedig Dream kislemezek második része. Már a klip elején tudtam, itt valami más, és bizony nem csak a látvány tért el a megszokottól, hanem a hangzás is. Persze ez nem baj, de a legjobb mondat, ami jellemezni tudná ezt az egészet, az az, hogy a fiaink felnőttek. Szó sincs ultraszínes dolgokról, "gyerekes" dalokról, és ha a tagok nem is komolyodtak meg - hiszen az már az mv-ben is látszik -, valami más lett. Mégpedig az Astro elért egy olyan szintre, amikor már nem tud rosszat letenni az asztalra, noha nem mintha eddig bármi értékelhetetlent csináltak volna. Ezzel a cb-vel is ugyanolyan Astro minőséget hoztak - és hogy mi lenne az?

Az a teljes béke és felszabadultság, amit kevesen tudnak zenébe átvinni. Nulla túlgondolás és színtiszta boldogság. Ez az Astro, és ez a dolog, ami olyan különlegessé teszi őket. Fiatalságuk ellenére több figyelmet érdemelnének, csak úgy, mint a Day6. Ami fontos, hogy a Dream Part.02 nem okozott csalódást, de miért is okozott volna?

1. With You
3. Butterfly
4. Run
5. Better With You

Nagyon tetszett, hogy bár egyértelműen megváltoztak, mégis hűek maradtak önmagukhoz, és egy fantasztikus kislemezt hoztak össze, ami már alig várja, hogy a telefonom többi zenéje között landoljon. Kedvencet nem is tudnék választani, mindegyik dal nagyon tetszett, de ez az érzés nem új nálam, ha az Astro-ról van szó vagy bárki másról, na mindegy, de a Crazy Sexy Cool, a With You és a Run teljesen belopta magát a szívembe. Azt azért összeségében sajnáltam, hogy valamivel kevesebbet hallhattam Jinjint rappelni, de egyébként mindenki fantasztikusan szólt, Rocky aki amúgy jó lenne, ha leállna a wreckeléssel is jobb mint valaha, amúgy meg beszélhetnénk az új külsőkről?! Csak mert istenbizony nincs benne semmi különös, mégis olyan helyes mindenki, és aarghh~ ♡ Nem is tudom eldönteni, hogy Moonbin vagy Sanha tetszett jobban, aki meg már nem is tűnik olyan kis aranyosnak és fiatalnak, pedig szőke hajjal még inkább illene a maga 2000-es születéséhez. Na, de ezzel a barnával mintha legalább 4 év lenne köztünk. egyébként ez nem baj. És ha már itt tartunk, a lemez második számáról még annyit, hogy kifejezetten tetszett a hozzá készült klip, még annak ellenére is, hogy nem pont erre számítottam. A koreográfia is remek volt a dalhoz, de amivel engem igazán megfogott nem, nem azzal az átkozott bőrdzsekivel, ami olyan aaahh, az az volt, hogy olyan Twice TT-s feelingje volt. Imádom azt a klipet, és ennek is pont olyan hangulata volt, úgyhogy engem megvett kilóra.

10/10.

Egyébként róluk is lesz kifejtős poszt, úgyhogy még fangörcsölök egy sort a csapat miatt, nem kell aggódni. Na de mára ennyit, azt hiszem, most rongyosra hallgatom a Crazy Sexy Cool-t minél többet pörgettem, annál jobban tetszik, mi a fene.

Amber

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése