2017. november 29., szerda

Got7 TAG

még több:


Az EXO-s tag beégésem után megígértem magamnak, hogy soha többé nem csinálok ilyen kpopos tageket, mert egyszerűen képtelen vagyok hosszú válaszokat adni, de - naná, mert mindig jön a kemény elhatározásaim után egy de - puszta kíváncsiságból kerestem kérdőíveket a Got7-nel, és végül arra jutottam - ahogy azt látni lehet -, hogy miért ne? Valószínűleg ez is csak egy borzasztó bejegyezés lesz, amit később törlök a blogról, úgyhogy végül is mindegy, hogy megcsinálom-e, vagy sem, tehát kezdjünk is bele. ugh, megfogom én ezt még bánni.

Amber


--------------------------------------

1. Hogyan fedezted fel a Got7-t?

Egyszerűen csak sok helyen láttam a nevüket, az ominózus július 29-én pedig betelt a pohár, jó szokásomhoz híven felpattantam a YouTube-ra, és bepötyögtem a nevüket. Először teljesen confused voltam, nem tudtam eldönteni, hogy igazán tetszenek-e vagy sem. Végül a Real Got7 első két évadjának végigpörgetése kellett hozzá, hogy megbizonyosodjak róla, szeretem őket, és kész. Azt azért szögezzük le, hogy egy percre sem a zenéjük miatt voltam bizonytalan, sokkal inkább a tagok miatt, akiket egyszerűen nem tudtam komolyan venni. Úgy értem, nem éreztem őket igazi csapatnak, valahogy úgy voltam vele, hogy nem illenek össze. Az az egy viszont fix volt, hogy a dalaikat nagyon szeretem, bár a klipjeik nem a kedvenceim, de maguk a számok az albumokon mind nagyon jók. 


2. Mióta vagy rajongó?

Ma van pontosan 4 hónapja, ami mondjuk nem sok idő, de hát a legnagyobb rajongók is elkezdték valahol, nem?


3. Ki a biasod?

Na, ez jó kérdés. Nekem a Got7-ben biast választani legalább olyan nehéz, mint az EXO-nál. A Real Got7 részek csak még inkább összezavartak, és a kijelentésem, miszerint "na, akkor Ő lesz a kedvencem" mindig gyorsan célba vett egy másik tagot, végül pedig azon kaptam magamat, hogy mindenkit úgy imádok, ahogy van. De már biztosan elmondhatom, hogy Yugyeom a biasom, és ez nem is fog változni. Ó, hé, mi ez, csak nem egy Bambam vine összeállítás? Csak belenézek, abból még nem lehet baj...


4. Mi az, amit szeretsz benne?


Kim Yugyeom, miért szeretlek? Őszintén, már csak azért is, hogy létezel. Igazából ez nehéz kérdés, hiszen a válasz ott van a Real Got7 részekben, mert ha az a műsor nincs, azt hiszem, sosem figyeltem volna fel rá. De annak a pár évadnak köszönhetően jobban megismerhettem, és láthattam, hogy mennyire vicces és vidám tud lenni, arról nem is beszélve, hogy szegénykét mindig kipécézik a többiek, és ilyenkor olyan édes azzal a "i'm suffering inside" mosolyával, amiből csak úgy sugárzik, hogy mennyire rossz neki ez az egész, de elnézi, mert imádja a tagokat. na meg, mert nem tehet semmit, hiszen ő a maknae. De hát amikor a Weekly Idolban bosszút állhatott JB-n... esküszöm, még sosem láttam annál boldogabbnak. Mondjuk, utána jobban megszívta, mert a leader nem hagyta annyiban a dolgot, és őt is megbüntette egy kis aegyo-time-mal szerencsétlen jacksont is belevonva a dologba, dehát már azért is megérte, mert megint láthattam az aranypofa hopeless arckifejezését. amit mellesleg jackson is nagyon jól csinál, úgyhogy wang puppy megnehezíti a dolgomat. Áá, és amilyen megkönnyebbült volt, amikor a Real Got7 harmadik évad második részében nem ő, hanem Bambam vesztett a játék második fordulójában... azt hittem elolvadok. ^^ Egyébként meg olyan figyelmes, és a pozitív kisugárzásával teljesen levett a lábamról. (Plusz említettem már, hogy az ügyetlen lányokat szereti? Nos, kedves Yugyeom, ha van egy kis időd és még nem találtad meg életed szerelmét, akkor call me baby, call me baby.)


5. Melyik a kedvenc korszakod?

Nem tudom pontosan, hogy melyik, de a kezdeti korszakokat nagyon szeretem. Azt hiszem, leginkább az A era felé hajlok, bár fogalmam sincs, hogy miért. Gondolom, ez is a Real Got7-nek köszönhető, valószínűleg a második évadnak. Viszont a Girls Girls Girls-ös Bambam a kedvencem, úgyhogy a debütálós időszakot sem hagynám ki innen. ♡


6. Melyik volt az első dal, amit hallottál tőlük ?

A Just Right volt az első dal, amit hallottam tőlük, és számomra nagyban az dobott az egészen, hogy öreg barátom, a YouTube valamiért automatikusan bekapcsolta a feliratot, így elsőre láthattam, hogy miről is szól a szöveg, ami nagy és komoly jelentést hordoz - habár ez a videóból, na meg a hangzásból nem nagyon jön le, ha fordítás nélkül nézzük. Amúgy ezeknél az "első dal" kérdéseknél mindig nagyon sablonos válaszokat adok, mert általában az első számra szoktam menni, amit a YouTube feldob.


7. Ki volt az első biasod?

Jackson. oké, kezdődik a nyáladzás. Már a Just Right sokszori lepörgetésénél kiszúrtam magamnak, mert tetszett a hangja az az ujjnyalogatós dolog viszont fura volt, és elbizonytalanított, de akkoriban még fogalmam sem volt róla, hogy ki kicsoda, így ha feljött a téma, hogy ki a kedvencem, akkor mindig azt mondtam, hogy az a srác, aki először kezd el rappelni a dalban. Később megtudtam, hogy ő ő, na meg néztem róla képeket, és utána úgy voltam vele, hogy kicsit ijesztő a stílusa, és inkább elkerültem. De a sokat emlegetett Real Got7 után megváltozott a véleményem, hiszen nincs még egy olyan humoros, kedves, imádnivaló ember, mint ő. Egyáltalán nem olyan rideg, mint aminek elsőre kinéz, és az aegyo-ja minden pénzt megér, a Wang Puppy becenév pedig nem is passzolhatna másra jobban. Mondjuk, ez a kérdés eléggé úgy hangzik, mintha már nem lenne a biasom, de tisztázzuk, hogy ez nem így van. Mármint, igen, Yugyeom a kedvencem, de ez még nem jelenti azt, hogy nem nyomorgatnám össze ezt a kutyuskát, ha találkoznék vele. ^^ Amúgy még macskaként is megállja a helyét, az a nyávogás... egy biztos, már boldogan halok meg.


8. Ki a bias wreckered?

Öm, mindenki? Főleg az AmeriThaiKong line. Yugyeom a biasom, de pozícióját sorban ostromolja Jackson, Junior és Bambam. Bambie-t különösen azért szeretem, mert végtelenül aranyos, és imádom a hangját - i mean, az orgánumát és a rappelését is -, olyan édes. :3 Mondjuk minden, amit csinál egyszerűen cuki, erre nincs is jobb szó. Oda meg vissza vagyok a piszkafa lábaiért, a borzasztó énekléséért - ha mi összekerülnénk, leginkább szenvedő kecskék jajveszékeléséhez lehetne hasonlítani a dalolásunkat -, az imádnivaló mosolyáért. Igaz, kezdetben szégyenlősebbnek tűnt, de én örülök, hogy végül is sikerült elengednie magát. ez a kép tökéletesen leírja a helyzetet.
Jinyoung először azért fogott meg, mert mindennek a kezdetén Chen ugrott be róla az EXO-ból. Mindenesetre szimpatikus, egy darabig őt is tartottam a biasomnak, de aztán, mint valami béna tini filmben, jöttek a "rossz fiú rapperek" - lásd Jackson, amikor már nem féltem tőle, illetve Bambam -, és Junior lejjebb csúszott a listán. De így is különleges helye van a szívemben. ♡
Ahogy említettem, időnként Mark is megtámad, bár nála nincs különösebb okom az imádatomra, egyszerűen csak nagyon szimpatikus. Szeretem a nevetését, meg, ahogy angolul beszél. Nem tudom miért, de még úgy is képes vagyok miatta fangörcsölni, hogy nem is csinál semmit. Alapból is elég halknak tartom a többiekhez képest, azt hiszem, ő inkább komolyabb, mint a banda többi tagja, és tényleg nem nagyon láttam így megszólalni a műsorokban/videókban, de még ezzel a "semmittevéssel" is képes volt belopnia magát a szívembe.
Annak ellenére, hogy miattuk kicsit kevesebbet fangörcsölök, azért végülis JB és Youngjae sem könnyíti meg a helyzetemet - ráadásul általában ők egyszerre támadnak. Igaz, a Got7-ből mindegyik ship jó, de én az övéjüket szeretem a legjobban, valahogy olyan házaspár feelingjük van. Youngjae-t még külön kiemelném, hogy fantasztikus angolos próbálkozásait nem lehet nem szeretni, a rettegése az uborkától pedig... hát igen.
Jacksonról fentebb már írtam, úgyhogy nem is vetném magamat bele jobban a rajongásba, már így is elég nyálas dolgokat hordok itt össze. Na meg aztán, ahogy azt már fent is mondtam, náluk nagyon nehéz választanom, úgyhogy jobb is, ha lezárjuk itt a témát.


9. Melyik a legnagyobb kedvenc dalod?
ez hülyén hangzik, de nem tudtam máshogy fordítani

Újabb nehéz kérdés. Mindegyik lemezükről van olyan szám, ami nagyon közel áll hozzám - a Turbulance-ről a Who's That, a No Jam (ez talán Jiminről szól?) és a Dreamin', az Arrival-ról a Go Higher, a Departure-ről egyértelműen a FISH és a Beggin On My Knees, a Just Right-ról a Nice, a Got Love-ról a U Got Me és az A, a Mad-ről a Put Your Hands Up és az Eyes On You, az Identify-ról a Stop stop it, míg a legújabb 7 for 7-ről a összes szám igazából Face, a Moon U és a Teenager. Bár azt kell hogy mondjam, talán az örök kedvencem mindig is a FISH  és a No Jam lesz.


10. Felfigyelt rád valaha is valamelyik tag, vagy láttad már őket élőben?

Jacksonnal már találkoztam egyszer álmomban, ha ez számít. Viccet félretéve, nem, egyáltalán nem láttam még őket élőben, és ők sem tudják, hogy én létezem. Nem mondom, hogy a Got7 lenne az, akiknek most rögtön elmennék egy koncertjükre, sokkal inkább az EXO-t, a Day6-et vagy a KARD-ot választanám egy ilyen lehetőség esetén, de azért szívesen látnám őket a színpadon, nem csak monitoron keresztül, ha lenne rá alkalom. 


Ez itt a promo helye: a fiúkról már készülnek a ficeim, remélem, nem lesz akkora csalódás. Stay tuned. ♡

--------------------------------------

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése