2017. november 3., péntek

The Tea Break Award ≫ A Teaszünet DíjNem gondoltam volna, hogy ez a díj valaha is eljut hozzám, és amúgy is teljesen véletlenül vettem észre, hogy megkaptam, de amilyen sokkos állapotban vagyok most, annyira vagyok boldog is, úgyhogy nagyon szépen köszönöm Moronak a lehetőséget, és persze Theának, aki ezt az egészet kitalálta! :) infó a díjról


--------------------------------------

SZABÁLYOK

1. 
Köszönd meg a jelölést annak, akitől kaptad a díjat, említsd meg és linkeld be a blogját. Másold be a szabályokat a bejegyzésedbe te is!

2.
Mielőtt megválaszolnád a kérdéseket, illesz be egy idézetet, amiről azt gondolod, hogy a legjobban illik hozzád, jellemez téged!

3.
Válaszold meg a 8 kérdést, amiket a éged díjazó blogger tett fel!

4.
Írj újabb 8 kérdést, amiket majd a te jelöltjeid fognak megválaszolni!

5.
Jelöld meg azokat a bloggereket a blogjaikkal együtt, akiket megjutalmazol a díjjal, s magyarázd meg pár szóval, miért pont rájuk esett a választásod!

+1.
Kívánj valami szépet az álatalad díjazott bloggernek!

--------------------------------------

"Erősebb vagy, mint hinnéd!"


Moro kérdései~

1. Miért kezdtél el blogolni?
2. Melyik könyv az, amit soha nem akarsz újra elolvasni, és miért?
3. Melyik a kedvenc meséd?
4. Milyen lenne számodra az ideális kuckó, ahová beköltöznél?
5. Mi tesz téged boldoggá?
6. Ha írhatnál egy levelet a jövőbeli énednek, mit mondanál neki?
7. Miért ezt a blogos nevet választottad?
8. Kik a kedvenc filmes karaktereid, és miért?

~Egyébként, hadd mondjam el, mennyire tetszettek a kérdések, nagyon kreatívnak találtam őket, és élveztem megválaszolgatni őket :3 Na de vágjunk is bele! ^^ ≫≫≫

1.
Már vagy úgy 3 éve írok, az pedig, hogy saját oldalam legyen nagyon izgatott, szóval csak a végső löket - ami a barátaim támogatása volt - kellett hozzá, hogy belevágjak a blogolásba. Kezdetben egy Lost In Stereo nevű helyen munkálkodtam, ahol a zene volt a fő téma, de 1 év posztolgatás után rájöttem, mennyit változtam, és, hogy már más dolgok is érdekelnek. A FOTOSZINTÉZIS már azért született, hogy kedvemre publikálhassak cikkeket az engem foglalkoztató témákról, viszont nagyobb tervem nincs vele. A LIS anno azért ment, hogy gyakoroljam az írást, hogy újságíró lehessen belőlem, de már nem tudom, mit szeretnék csinálni a jövőben. Na de a kérdésre a válasz az az, hogy megosszam a véleményemet a világgal. :)


2.
Leiner Laura: Akkor szakítsunk. Anno úgy egy-két nap alatt végeztem vele, de egyáltalán nem tetszett, úgyhogy semmi pénzért nem kezdeném előröl. Értelmetlenség volt, egy hosszas szenvedés, ami nem vezetett sehová, illetve csak a könnyen megjósolható kifejletbe, úgyhogy nem is lepett meg. De igazából még a Szent Johanna Gimit is mondhatnám, ami így visszagondolva szintén egy nagy szenvedés volt Reni életképtelensége miatt.


3.
Nagy mese rajongó vagyok, bármit megnézek, és nehéz is lenne kedvencet választani, erről korábban már írtam is egy posztot. Amint megpróbálok dönteni a sok alkotás között, rögtön lelkiismeret furdalásom lesz, hogy valakit ki kell hagynom. Mindenesetre, a Legelő Hősei, az Eszeveszett Birodalom és a Hercegnő és a Béka mindig is nagy-nagy kedvenceim lesznek.


4.
Valami nagyon puha, meleg hely, sok-sok plüssel, a laptopommal, nasival és a kedvenc dolgaimmal, például az Állatfarmmal, vagy a frissen szerezett Csodálatos Olaszország nevezetű színezőkönyvemmel. Jó lenne még valami világítós füzér, ami olyan hangulatos... de tulajdonképpen pont ilyen a szobám, illetve az ágyam körüli rész, úgyhogy nem panaszkodhatok. :3


5.
Nem is tudom, valahogy mostanában semmi sem tűnik ugyanolyannak, mint volt, és ez egy kicsit rossz, de nagyon szeretek új zenéket felfedezni. Ha találhatok magamnak egy új kedvencet, mindig büszke leszek magamra, és ez felvidít. Ami pedig a legjobb, ha rögtön utána ajánlhatom az új kedvencemet mondjuk anyának, aki velem együtt rajong majdnem mindenért. Nem rég például az Akmu nevű kpop duó vált a kedvencemmé, anya pedig osztja a lelkesedésemet a testvérpár miatt.


6.
Azt, hogy SOHA DE SOHA NE ADJA FEL! Bármennyire is tűnik most sötétnek minden, mindig van kiút, és itt nem a gyáva megoldásra, a meghátrálásra gondolok. Drága jövőbeli én! Olyan sok miden vár még rád... ne dobd el ezt magadtól! MEGÉRI KÜZDENI! Erősebb vagy, mint hinnéd! Hwaiting!


7.
 Hát ez igazából nagyon vicces, mert az igazság az, hogy én bizony azért lettem Amber, mert úgy kb. 13 évesen féltékeny voltam az akkori kedvenc énekesem, Patrick Monahan feleségére, akit történetesen Ambernek hívnak, úgyhogy anno eldöntöttem, hogy én is "felveszem" ezt a nevet, és jobb Amber leszek, akit Pat jobban szeret. Hát, mit ne mondjak, már akkor is érződött, hogy Skorpió vagyok. Na de próbáltam ám én megszabadulni ettől a névtől, de annyira hozzám nőtt, hogy már nem is tudnék mást kitalálni, és megbékéltem ezzel a gyerekes történettel.


8.
Egyértelműen Caesar és Koba a Majmok Bolygója trilógiából! Fantasztikus a jellemfejlődésük, és a köztük lévő kapcsolatot csak még inkább szeretem. Majom létükre embereket megszégyenítő karakterük van, igazi hús-vér szereplők, akikkel - bár tényleg állatok és tényleg nem léteztek soha, mégis - úgy találkozna az ember. Jó, ez így furán hangzik, de komolyan mondom, én úgy leülnék valamelyikőjükkel, hogy egy kis tea mellett megvitassam velük az élet nagy dolgait. Habár lehet, csak nekem van ilyen furcsa vonzalmam, na sebaj.
Egyébként még nagyon szeretem Darth Vadert/Kylo Rent/Han Solostar wars, Pitont hp, Trufát lotr és Vasembert marvel is. Ezeknek nincs különösebb okuk, egyszerűen csak szimpatizálok velük.


Az én kérdéseim~

1. Melyik könyv volt rád a legnagyobb hatással, és miért?
2. Zsemle vagy zsömle? bocsánat...
3. Mit gondolsz arról, hogy a mostani mesékben már valamicskével komolyabban foglalkoznak a készítők azzal, hogy fontos, hogy elfogadjuk egymást? (pl. rasszizmus, lmbt, stb.)
4. Szerinted a "lövöldözős" számítógépes játékoknak káros hatása van a felnőttekre, gyerekekre?
5. Voltál már külföldön? Ha igen, mi volt a legjobb élményed az utazáson belül?
6. Ha eltölthetnél egy teljes napot egy hírességgel, ki lenne az?
7. Inkább kicsiben vagy nagyban tervezel?
8. A cd-t vagy a letöltött zenét szereted jobban?


Kihívottjaim~

Sajnos nem ismerek sok oldalt, és, akiket ki szerettem volna hívni, már ki lettek hívva mások általál, úgyhogy most csak egy embert jelölnék meg, ez pedig nem más, mint Ginny, a GinnEase blog írója. Azért gondoltam rá, mert nagyon szeretem a bejegyzéseit, és gondoltam, jól mutatna egy ilyen poszt az oldalán. :3

Ginny, neked pedig még sok-sok ötletet kívánok a blogodhoz, csak így tovább, és soha ne add fel! :)

Én mégegyszer köszönöm szépen a lehetőséget, hihetetlenül örültem, hogy részt vehettem ebben a projektben, úgyhogy Moro: (((((((((()))))))))

Amber

4 megjegyzés:

 1. Szia! :)
  Nagyon szépen köszönöm a díjat, esküszöm, könnyre fakasztottál a soraiddal, nagyon sok motivációt adtál, hogy kitartsak, és csináljam tovább!
  A blogod nagyon szuper, nem is tudom, miért nem vagyok még feliratkozva?? :D A válaszaid érdekesek, a mesés felsorolásodból pedig még kettőt nem is láttam, de felkeltette a figyelmemet, biztosan megnézem őket!
  Még egyszer köszönöm! Elmondhatatlanul.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!^^
   Igazán nincs mit! ^^ És én csak örülök, ha segíthettem!^^ :3
   Wow, köszönöm szépen! :o :) A mesék pedig remélem, hogy tetszeni fognak, én nagyon imádom őket, úgyhogy teljes szívemből ajánlom ^^ Ha esetleg lecsekkoltad őket, a véleményedet is kíváncsian várom ám! :)
   Nagyon szívesen! Legyen szép napod! ^^

   Törlés
 2. Szia!
  Örülök hogy tetszettek a kérdéseim, és, hogy okoztam neked a díjjal egy kis vidámságot! ^^
  Én is szeretem ezeket a meséket, nálam még a Mulán es a Szilaj az örök favorit! :3 Darth Veder nekem is kedvenc. ^^
  A te kérdéseid is nagyon kreatívak és érdekesek. :D

  Moro

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!^^
   ^^
   De jó, ennek nagyon örülök!^^ :)
   Köszönöm szépen, és még egyszer köszönöm a lehetőséget!!! :3 ^^

   További szép napot! ^^

   Amber

   Törlés