2017. december 15., péntek

Kedvenc bejegyzéseim eddig ♡
Mivel a mai napon fél éves a FOTOSZINTÉZIS, úgy gondoltam, összehozok egy könnyed kis listát azokról a posztokról, amik nekem a legjobban tetszettek, és amikre nagyon büszke vagyok. És nektek pedig, kedves olvasók, köszönöm szépen ezt a 6 hónapot, nagyon örültem minden egyes kommentnek, követőnek, remélem, még sok-sok örömet szerezhetünk egymásnak!~ :3

Amber


--------------------------------------

1.
Majmok Bolygója trilógia ≫ vélemény

Már csak azért is nagyon szeretem ezt a posztot, mert a Majmok Bolygójáról írhattam benne, de amiért a legeslegjobban büszke vagyok rá, az az, hogy 100%-osan kifejtettem benne, mit gondolok a trilógiáról, nem hagytam ki semmit sem, és egy igazi, huge cikket rakhattam ki a témáról. Sosem jeleskedtem a hosszú dolgok írásában, de ez egy igazi, komoly bejegyzés lesz, ami nagyon közel áll a szívemhez.


PHANtasztikus gay shipek ♡

Ez a cikk eredetileg egy prezentáció volt az anyanyelvi angol tanáromnak, de később kedvem támadt átírni magyarra az egészet, így pedig ki is egészítettem egy-két dologgal, az eredmény pedig szerintem nagyon jó lett. Imádom a gay shipeket, úgyhogy öröm volt erről a témáról írni, és jól esett kiírni magamból mindent, amit tudok erről az egészről.


Gondolataim a k-popról #3〖GOT7〗

És akkor most jöjjön egy kpoppal foglalkozó bejegyzés. Azt hiszem, az összes Gondolataim... poszt közül, a Got7-ös lett a legjobb. Nekem különösen azért tetszik, mert beleszőttem egy kis Real Got7 véleményt is, de hát végül is ezt nem lehetett volna kihagyni, hiszen ennek köszönhetően szerettem meg véglegesen a csapatot. Mindenesetre, élveztem írni, volt eleje, közepe, és vége, elmondtam benne mindent, amit szerettem volna, és mivel a Got7 minden hallgatása után egyre közelebb kerül a szívemhez, így soha nem is fogom megbánni, hogy vala kiraktam ezt a bejegyzést.


Én és az internet

Az internetet és világát is nagyon szeretem, így megint csak azt tudom mondani, szuper volt erről a témáról írni. Arról nem is beszélve, hogy a cikk összeállítása közben kicsit nyomoznom is kellett a múltban, ez pedig egy csomó régi emléket felszínre hozott, és jót mosolyogtam a klaviatúra koptatása közben.


Hogyan tanulom? ≫ kpop

Mindenképpen meg akartam emlékezni arról, hogy már fél éve vagyok kpopper, és szerintem jobb posztot nem is válaszhattam volna erre a jeles alkalomra. Igaz, ez a bejegyzés még elég friss, de én mégis nagyon szeretem, és őszintén remélem, hogy segíthettem páraknak a tanácsaimmal/technikáimmal. :)


Gondolataim a k-popról〖EXO〗

Az előző linkkel véget is ért volna a lista, de nem hagyhatjuk ki a FOTOSZINTÉZIS első igazi bejegyzését, amiben ráadásul a kpoppal foglalkoztam, úgyhogy ennek bizony itt van a helye a listán. Hozzám képest hosszú poszt lett, szóval, hogy rögtön egy ilyen kaliberű bejegyzésse nyitottam, nagyon sok löketet adott a blog további vezetéséhez. Amúgy meg mindig érdekes visszaolvasnom, hogy anno, amikor még csak az EXO-t ismertem, mit gondoltam erről az egészről, és hogy milyen terveim voltak. És, ami a legjobb, hogy ezt a "régi" énemet nem széggyellem, sőt, okosnak tartom. A bejegyzéssel nem csak a kpop imádatom kezdetére emlékszem, de tudom, hogy akkor döntöttem úgy, harcolni fogok a gondjaim ellen, és ezért imádom mindig visszanézni a Gondolataim... sorozat első részét. ^^

--------------------------------------

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése