2018. február 7., szerda

10B Husbands ≫ minivélemény

Boys in books are just better... vagy inkább boys in games are just better? Ezen a feltevésen bárki jogosan elgondolkozhat, aki már belefutott valaha a 10B Husbands névre keresztelt applikációba. Akinek viszont még nem volt szerencséje hozzá, annak itt az ideje ezen változtatni!


Ki tudja már hogy, de egy nap rátaláltam erre a játékra a Play Áruházban, és mivel aranyosnak tartottam a grafikát, letöltöttem. A játék egyszerű - kinézetre is, célra is. Egy kis parkos tájat kapunk csak, ami kezdetben üres. Ahogy az a címből is kiderül, a lényeg, hogy minél több kis férjet vegyünk magunknak, a megvásárolt egyedek pedig később nyugodtan fognak sétálgatni a képernyőnkön, ezzel mozgásba lendítve a gépezetet, és folytonos szeretetet szerzünk tőlük, amiket aztán felhasználhatunk fejlesztésre, vásárlásra. További, plusz love-ot úgy kaphatunk, ha nyomkodjuk a tájat, ezzel is felgyorsítva a szeretet áramlását. Gondolom, már ebből a pár sorból is érződik, mennyire nem komoly ez a játék.
De ennek ellenére sem rossz! Nem csak azért, mert tényleg függővé tesz, hogy minél több és több férjed, valamint  fejlesztésed legyen, de azért is, mert egy idő után az ember tényleg el kezd kötődni a kis aranyos karakterekhez, akik személyiségüknél és stílusuknál fogva kapták a neveiket. Van itt például Öltönyös Férj (Suit Husband), Hős Férj (Hero Husband), Tudós Férj (Scientist Husband) és akkor még nem is említettem az extrább példányokat, mint például a Vad Férjet (Wild Husband), aki szó szerint egy gorilla. Ezektől a kis apróságoktól válik igazán aranyossá ez a játék, és emiatt nem lehet letenni egy percre sem.

egy kevés a kedvenceim közül

Azt sem mondhatnánk, hogy rövid, mert meglepően sokáig lehet vele játszani. Sajnos, a férjek tárháza véges, mindössze 16 emberkét vásárolhatunk, de ezen segítenek az ajándékok, amiket a szeretteidnek tudsz venni. Ezeket csak fejlesztés során érheted el, márpedig ahhoz szeretet kell, és maga a kis bónusz is plusz love-ba kerül. Így ennek köszönhetően a 10B Husbands sokáig magához láncol. És felmerülhet a kérdés, jó, de mi a pláne ebben? Tulajdonképpen semmi, egyszerűen csak szórakoztató, de én speciel, amikor elértem Öltönyös barátunkkal a 120. szintet, ahol egy különleges ajándékot kaptam, rögtön megvilágosodtam. Ugyanis a kis kérdőjeles kockák egy gyönyörűen megrajzolt képet tartogatnak az aktuális férjünkről, amiért szerintem igenis megéri küzdeni. És nem olyan egyszerű ám megszerezni ezeket, hiszen mindenhez egyre több szeretet kell.

És nem csak a férjekhez, hanem az olyan fejlesztésekhez is, mint hogy egy érintés a képernyőre több love-ot hozzon, vagy csak szimplán a küldetések teljesítése - mert olyanok is vannak -, hogy jutalomból még több pluszt szerezzünk. Az biztos, hogy ez a játék pontosan ott fogja meg az embert, ahol kell, és nem is engedi, pedig milyen kis ártatlannak és egyszerűnek tűnt ez az egész.

A menet pedig nem áll meg itt, ugyanis a játék készítői nem csak hogy sok hasonló grafikával csinált játékot adtak már ki, de nekik köszönhető a 10B Wives is, amit szerintem már nem kell bemutatnom a fenti sorok után... :)

Ajánlom azoknak ezt a játékot, akik épp mostanában keresnek valami új alkalmazást a telefonjukra, de még nem tudják, mit akarnak. Azoknak is tetszhet, akik szeretik a bishi fiúkat, főleg a különleges képek miatt. Valamint azoknak, akik az egyszerűség hívei. Bárhogy is, biztos vagyok benne, hogy a 10B Husbands képes megvenni bárkit kilóra - a szeretetével -, úgyhogy ne álljatok ellen! Találkozunk a 10billiomodik esküvőnkön!

Amber

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése