2018. február 18., vasárnap

Minghao, a junior ub 💎A minap anyával olyat játszottunk, hogy két dolog közül kellett egyet választani: melyiket szereted jobban? Volt itt hamburger vagy hotdog, szakál vagy bajusz, és az én adu ászomnak hitt Tao vagy Jun is. De hamar visszanyalt a fagyi, és arcon vágott a kérdés: Chen vagy Minghao?


Ha nem a Seventeen lenne az ultimate bandám, még néznék is furcsán, hogy milyen kérdés ez, naná, hogy Chen, de mivel nem ez a helyzet áll fent, így eleve egy számomra nagyon különleges banda és még különlegesebb biasom korántsem olyan, mintha azt kérdeznék, Chen vagy Suga.

Sokat gondolkoztam, végül pedig arra jutottam, ahelyett, hogy azon tépelődnék, melyikőjüket választanám, inkább kinevezem Minghaot amolyan trónörökös ub-nek. Mert hát szó, ami szó, kinőtte magát, és már nem mondhatnám csak egy "sima" biasnak.

Mostanában amúgy is confused voltam, mert nem csak a régi Joshua/Woozi/Seungkwan érzések törtek rám, hanem a semmiből felbukkant Dino is, és hiába vagyok hűséges, már én is érzem, hogy ez így nincs rendben. De Minghaot sosem engedném el, és nem is fogom ezt megtenni, a szívem szakadna meg érte. Mert egyrészt gyengéim a kínai idolok - akik talán mindenkinél többet dolgoznak, hiszen egy teljesen új nyelvet is meg kell tanulniuk, nehezebb beilleszkedniük, stb. -, másrészről pedig nincs még egy ilyen kis aranyos, ölelgetni való emberke - most nem számít, hogy jóval idősebb nálam -, aki ezek mellett még elszánt is, kitartó és bátor. Jó, persze, egy csomóan kiérdemlik ezeket a jelzőket, mégis, nekem valahogy Minghao más, és nagyon-nagyon büszke vagyok rá, és saját magamra is, amiért ő a kedvencem. Teljes szívemből drukkolok neki, hogy még több figyelmet kapjon és, hogy igazán tudjon érvényesülni.

Sosem tudnék közte és Chen közül választani, de nem is szükséges. Mindkettőjük másért fontos számomra, más okok miatt nézek fel rájuk. Úgy gondolom, a mostani felállás, miszerint Minghao egy ub-tanonc tökéletesen megfelel számomra. Aztán, ki tudja, mit hoz a jövő - egy szép napon lehet Chen és ő egymás mellett fognak a trónon ülni.

Amber

2 megjegyzés:

 1. Szia! Bár nem értek a k-pop világához, és szerintem kevesebbet fogtam fel a posztból, azért annyira jó látni mikor valaki ennyire lelkesedik valamiért. Mint én Maggie Stiefvaterért vagy a Harry Potterért. A te rajongásod az enyémet juttatja eszembe.
  Nem túl tartalmas komment, de hogy tudd, hogy olvaslak. :)
  Szép napot!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!^^
   Egyetertek veled! Amikor egy ember lelkesedik valamiert,mintha kicsit az ugazi enjet mutatna, levetlozne a gatlasait, es megmutatna a szeretetteljes oldalat!:) (amugy en is szeretem mind maggie munkassagat, mind pedig a hp konyveket, ugyhogy orulok, hogy te is!^^)
   nagyon koszonom a kommentet, igy is halas vagyok! <3

   Koszonom es legyen szep heted!

   Törlés