2018. március 16., péntek

hansolOké, oké, talán az én hibám ismét, hogy túl mélyre merészkedtem az internet világában, de már nincs mit tenni, ez a botrány is eljutott hozzám, ami szintén nem ma történt, de ettől még megkövetel egy-két szót, mert a mai napi Topp Dogg tanulmányozás során újabb szimpatikus emberkét találtam, de persze a "rajongók" őt sem hagyhatták békén, így ja, megint egy nap kétszer posztolok, de azért remélem, nem lesz ebből egy ilyen sorozat, hogy minden (ex)tagot egyesével védjek meg, mert bár ezer örömmel rántok kardot, pajzsot, és vetem magam a kedvenceim elé, de lássuk be, ez alapvetően nem egy pozitív dologból fakad, és sokkal inkább írnék már egy Xeno-T cb-ről.


De nem tehetem, mert még ki tudja, hol van az, és előbb MUSZÁJ erről a bizonyos szexualitásról beszélnem, mert úgy látszik, a mai világban már csak ez számít érdekesnek. Tudom, milyen, ha ezzel piszkálják az embert, főleg, ha nem is olyan valakik "érdeklődnek", akik fontosak nekünk. Persze akkora dózisban, mint Hansol úgysem fogom átérezni, de már a saját kis tapasztalatom is épp elég volt ahhoz, hogy kényelmetlenül érezzem magamat. Nem tudom, mikor fogják fel az emberek, hogy mennyire komoly és érzékeny téma ez, amit nem kéne sem divatnak tekinteni, sem pedig cukinak gondolni. Oké, én magam is szeretem a melegeket, a shippelést, meg minden ilyet, de vannak bizonyos határok, amiket nem lépünk át.

Példának okáért, nem zargatjuk a kedvenceinket, hogy akkor ő most meleg-e vagy hideg-e, vagy akármilyen. Kezdjük ott, hogy állítólag a kedvenced, szóval szereted. Nincs szeretet 100%-os elfogadás nélkül. Az tény, hogy mindenkinek megvan a maga stikkje, ami lehet idegesítő, de ezek inkább szokásokban merülnek ki, mintsem mondjuk szexuális irányultságban. Mert ez nem egy rendszerhiba, mint mondjuk nekem az, hogy könnyen felkapom a vizet. Ez csak van, így alakult, lehet megváltozik, lehet nem, de sem a "gazda" sem pedig egy kívülálló nem tud ezzel mit kezdeni. Épp ezért EL. KELL. FOGADNI. Vagy nem, de akkor nem is lehetsz annak a bizonyos illetőnek a barátja, vagy épp rajongója.

És ha már itt tartunk, miért is kezdünk el fanolni valakit? Ha az okok nem abból állnak, hogy a külseje miatt, hanem mondjuk a hangja, a tánca, a rappelése, vagy bármi más adottsága miatt (a kockahas nem adottság, just sayin'), akkor innentől fogva az is értelmét veszti, hogy egy ilyen "apróság" miatt elpártoljunk. Az illető tehetségét szereted, az pedig saját magából gyökeredzik, a saját döntéseiből, amiket a saját agyával választott meg, szóval ŐT MAGÁT szereted, ami egyenlő azzal is, hogy Ő kiket szeret.

Mert mi van akkor, ha Hansolnak volt barátja? Mi van akkor, ha aszexuális? Talán elfordulnátok tőle, mert mondjuk nincs esélyetek nála? Nem mintha bárkinek lenne. Nem azért, mert kevesek vagyunk, hanem mert nehéz az idoloknak normális szerelmi életet élni a körülményekből kifolyóan, így ha valakinek az nem tetszik, hogy nem fognak neki titokban egy telefonszámot csúsztatni az asztal alatt egy fantalálkozón, akkor az már el is hagyhatja a blogot. Bár, őszintén bevallom, szerintem az sokkal inkább érdekelte/érdekli az embereket, hogy akkor mi van Hansol és B-Joo között.

A válasz pedig az, hogy kit érdekel, mert nem tartozik egyikőnkre sem. Az egy dolog, hogy az iskolában mindenki megőrül, hogy Jancsi és Juliska kavartak tegnap a buliban, de a való életben óvatosan kell ezzel a témával bánni. Pontosabban, az lenne az igazi, ha mindenki természetéből adódóan tapintatos lenne, de én már azt sem bánnám, ha ezt tanítanák.

Röviden-tömören tiszteljük már meg azokat, akiket elvileg szeretünk, és ne vájkáljunk a magánéletükben. Miért kell erre egyáltalán felhívni a figyelmet? Na T2da D double O2da G ije say my name JENISSI *dab*

Amber

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése