2018. március 17., szombat

yanoEsküszöm, ez az utolsó ilyen bejegyzés, de tegnap este a Yanobout me hallgatása közben lecsekkoltam a dalszövegeket, és mélységesen ledöbbentem és meg is ijedtem. Azt hiszem, most már értem, miért nem olvasta végig apa az írásaimat - hogy miért találta elszomorítónak és rémisztőnek. Most, hogy én is ilyen durva dolgokat olvashattam egy olyan ember tollából, akit szeretek, nem csodálkozom, hogy apa sem olvasta el az összes firkálmányomat.


Mindig is utáltam a tehetetlenséget, és mindig pánikrohamom lett már csak a gondolatától is. Tegnap este sikerült összehozni egy újabb alkalmat erre a példára, noha nem volt olyan durva, de megéreztem a súlyát. Nem (csak) az zavart, hogy Yano a világ másik felén van és egyáltalán nem ismer, mert legszívesebben csak szorosan megöleltem volna, inkább az volt a baj, hogy egyáltalán ilyen dolgok megfordulnak a fejében. Oké, hogy az egész sztorit úgy adta/adja elő, mintha pont nem érdekelné, hogy mások mit gondolnak vagy mondanak róla, de nekem van egy olyan rossz érzésem, hogy ezalatt a kemény réteg alatt igenis foglalkozik vele, és nem tudja elengedni a bántásokat.

Amiknek semmi alapjuk, hiszen JÓL NÉZ KI, miért kéne beszólni? A dalszövegekben olyanokat említ meg, hogy azt mondják, nem egy visual, aminek szerintem semmi értelme. Amióta benne vagyok ebben az egész kpop világban, nem láttam egyetlen "ronda" embert sem, na nem mintha bármikor is ez hajtott volna a kedvenceim felé. Amúgy is, miért az a fontos, hogy ki, hogy néz ki? Jó, persze, nyilván ez is sokat dob a dolgokon, meg "fontos", hiszen az összes csapatból 100%-ot akarnak kihozni a cégek, hogy minél több pénzt termeljenek, de mikor kapunk már a fejünkhöz - legalább mi, zenehallgatók -, hogy az idolok is emberek, akik beleszülettek egy testbe, akárcsak mi, és lehet ők sem elégedettek magukkal, akárcsak mi. Nekik még rosszabb is, hiszen 24/7 kamerák veszik őket, fontos, hogy hozzák a formájukat, de végül is mi mit szólnánk, ha zsíros hajjal, pattanásosan kapnának minket lencsevégre?

Valószínűleg rossz lenne, de ettől még ez egy természetes dolog. Az ember nem nézhet ki mindig tökéletesen, néha el is kell engednünk magunkat. Arról nem is beszélve, hogy a smink sem mindig jó, ha rendszeresen és sokat használjuk. Na de ezek csak a plusz szépítő dolgok, mi van akkor a testi adottságokkal?

Hát semmi! Vannak vagy nincsenek, mindenki máshogy néz ki, és sokaknak pont az kell, ami nekik nincs. Pedig ezekkel nem nagyon lehet mit kezdeni. Az lenne a legjobb, ha mindenki megbékélne saját magával, és épp ezért nem kötnénk bele másokba sem. Főleg nem olyan emberekbe, akiknek már alapból nehezebb az életük.

ÉN érzem magamat borzasztóan, amiért ezt az imádni való maknaet bizonytalanná tették a külseje miatt. Egyszerűen nem érdemel meg senki sem ilyen bánásmódot. De ha már úgy is gondolod, hogy nem helyes, akkor legalább ne hangoztasd a véleményedet, mert 1) senkit sem érdekel és 2) elronthatod mások egész életét. Amúgy meg szerintem a tehetség fontosabb a külsőnél, így mindenkinek - főleg a hatereknek - ajánlom a Yanobout me-t, mert LIT és mert nem látszódik rajta Yano arca. És akár tetszik, akár nem, már mindig így fogok elköszönni: T2da D double O2da G ije say my name JENISSI.

Ui.: Ezek után bejelenthetem: a Zene menüpontban elérhető mostantól a SUPPORT TOPP DOGG/XENO-T nevezetű alpont.

Amber

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése