2018. június 16., szombat

Nosztalgia ⇨ 1 éve a bloggal

(kép saját)

Talán a blog első szülinapjának fontosabbnak kéne lennie, mint hogy a kpopról meg az animékről nosztalgiázzak, de az az igazság, hogy nem sok mindent tudok írni a mai nap alkalmából. Fel sem tűnt, hogy a blog már ilyen régóta él, azt is elfelejtettem, hogy egyáltalán lesz évforduló. De talán ez egy pozitívum, elvégre nem az volt, mint anno, amikor görcsösen posztoltam, és számolgattam, hogy mikor mi, mennyi idős lesz, hogy aztán írjak arról egy erőltetett nosztalgiás bejegyzést. Tény és való, a FOTOSZINTÉZIS leginkább szabadságot adott nekem, és épp ezért gondolom azt, hogy még jóval több június 16-át is meg fog élni.


Mert itt nem kötelez a határidő, vagy hogy mindenképpen a zenéről írjak. Lehet ettől a blogom nem olyan jól felépített, mint másoknak - és bevallom, nem értek a design készítéshez sem, ezért ilyen közönséges a kinézet -, de még így sem szégyellem, mert ez a hely végül is rólam szól. Igaz, nem egyszer gondoltam rá, hogy törlöm az egészet, leginkább a fantáziátlan, koppintós emberek miatt, de már örülök, hogy kitartottam. Ezalatt az idő alatt a FOTOSZINTÉZIS egy olyan biztonságos menedékké változott a szememben, hogy már nem tudnám elképzelni nélküle az életemet.

Főleg az elején voltak kételyeim, hogy mi van, ha elfogynak az ötleteim, de rájöttem, hogy emiatt felesleges problémázni, mert mindig lesz valami, amiről lehet írni. Minden úgy történik, ahogy történnie kell, és ezt nekem tökéletesen bebizonyította a blog. Általa megtanultam kicsit kevésbé félni az idő múlásától is, és azt hiszem, még kitartóbb lettem. Több projektemet is be tudtam fejezni, ami pár évvel ezelőtt még lehetetlen lett volna, ez pedig a blog létezéséből fakadó motivációmnak köszönhető. Ez az a hely, ahol tényleg meg tudnék maradni még jó sokáig.

Elengedtem az olvasók utáni nagy, kétségbeesett vágyakozásomat is. Hálás vagyok mindenkinek, aki feliratkozik, de többé már nem az hajt, hogy a közönségem minél nagyobb legyen. Magam miatt posztolok, mert nekem jó érzés - az már csak egy plusz, hogy ha az írásaimmal valakinek valami pozitívat csempészek a napjába. Természetesen néha elgondolkodok, hogy jobb lenne híresebbnek lenni, de akkor az elvárások is nagyobbak lennének, és lehet, már nem élvezném annyira ezt az egészet. Ezzel a családias hangulattal is tökéletesen meg vagyok elégedve.

Nem akarom sokáig húzni a szót, mert ezek voltak a legfontosabb gondolatok. Talán később többet tudok majd mondani, de egyenlőre ennyi. Nagyon boldog szülinapot FOTOSZINTÉZIS, és köszönöm szépen minden kedves olvasómnak, hogy velem és a bloggal voltak ebben az 1 évben! Vigyázzatok magatokra és élvezzétek a nyarat! Hwaiting! ♡

Amber / Tami

2 megjegyzés:

  1. <3 boldog szülinapooooot FOTOSZINTÉZIS & még sok ihletet és jó pillanatot neked is, Tami!! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!! ^^ <3 <3 <3 ((((((())))))

      Törlés