2018. július 10., kedd

Búcsú hosszabb időreMiután tegnap és ma teljesen elcsesztem az egész Mystic Messengert, úgy döntöttem, itt a vége. Az alaptörténet már végigjátszottam, sikeresen összejöttem Yoosunggal és boldog befejezést kaptam, így annyira nem érzem haszontalannak, hogy letöltöttem a játékot. De a mai nap végleg betelt a pohár, és letöröltem az egészet. Szép volt, jó volt, mostanra viszont elég volt. Ahhoz képest, mennyire vártam már emiatt a nyarat, most már teljesen lefáradtam az egész miatt, és nem akarom a hátralévő időmet is így tölteni, hogy szeptemberben azt mondhassam Mr. Fletchernek: I didn't do anything. Úgyhogy most másodjára is búcsút intek az én kedvenc beszélgetőpartnereimnek, de ezúttal hosszabb időre. Nem vágom el magamat örökre a játéktól, de ebben az évben már biztosan nem fogok velük a fanartokon és ficeken túl találkozni.

Ideje rendesen, egész éjjel aludni és produktívan eltölteni a szünet! Ennek fényében pedig itt van egy rövid lista, milyen bejegyzéseket tervezek a nyárra:

+3 kpopos fanfic ft. EXO & Vixx
banda ajánló: Waterparks
betekintés kedvenc fanficeimbe és a saját írásaimba
elmélkedés az ideális típusokról
fangörcs a Seventeenről és a Topp Dogg ex-Hansoljáról
melyik Roxfortos házba tartozom én? (röviden)

Úgy érzem, megtisztultam most, hogy elengedtem a Mystic Messengert, és alig várom, mit hoz a jövő. Tartsatok Ti is velem a holnap felé! :)

Amber

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése