2018. július 19., csütörtök

hansol 2.0


Még májusban történt, amikor Minsung annyira a padlón volt, hogy komolyan az öngyilkosságot fontolgatta. Utána szerencsére sikerült lenyugodnia és biztonságba helyezték. A történtek ellenére, én megnyugodtam, miután felfedeztem különböző YoutTube csatornákat + Instagram fiókokat, ahol videókon és képeken keresztül össze lehet futni ezzel a fantasztikus emberrel, ezért elhoztam a linkeket, hogy ti is láthassátok!


--------------------------------------

1 - MINSUNG & PAULA VLOGS

Lényegében arról nézhetünk felvételeket, ahogy Minsung és egy barátja videóchaten keresztül beszélgetnek különböző dolgokról. Hihetetlenül hálás vagyok ennek a lánynak, amiért törődik Minsunggal, amiért ott van neki és támogatja. Biztosan tudom, hogy jó kezekben van. Arról nem is beszélve, hogy ezeken a rövidke videókon keresztül sokkal jobban meg lehet ismerni ezt az embert, mint bármelyik műsorból. Értékes gondolatai vannak, amiket érdemes meghallgatni.

2 - 1997 DANCE STUDIO

Avagy a stúdió, ahol Minsung koreográfiákat csinál és maga is táncol. Jó látni, hogy élvezettel csinálja, és hogy mennyit belead. De persze nem csak ő van itt, ezért nézzétek meg a többi tehetséges táncos videóit is + covereket is csinálnak!

3 - NAVINCI

Ez Minsung Instagram fiókja. Igazából megjelöltek mások egy másikat is, de az biztos, hogy fake, ezért én ezt ajánlom. + Paula fiókja

--------------------------------------

Kérlek támogassátok Minsungot, mert egy nagyon értékes ember, aki megérdemli a szeretet! Ne hagyjuk, hogy ő is egyike legyen azoknak az idoloknak, akik öngyilkosok lettek!

Amber

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése