R É SZ L E T E K

--------------------------------------

Már annyi bemutatkozáson vagyok túl, mégis minden egyes alkalommal olyan, mintha akkor próbálnám meg először megfogalmazni, ki is vagyok én. Na, de a szükség úgy kívánta, most ismét szerény személyemről kell körmölnöm, lássuk csak, mit tudok összehozni.

A nevem Tami, 17 éves átlagos magyar lány vagyok, rövid, barna hajjal és színváltós, néha kék, néha zöld szemmel. Nyelvi előkészítős gimnáziumba, magyar szakos osztályba jártam, jelenleg viszont egy "sima" osztály tagja vagyok. Személyiségemet tekintve, tipikus Skorpió vagyok, azaz harcias és durván féltékeny. Kiállok másokért - leginkább a kedvenceimért, ha rossz kritika éri őket -, megvédem az igazamat. Másfelől hajlamos vagyok a végtelenségig tartó lustálkodásra, a "teszek mindenre" hangulatra és a derűlt égből villámcsapásként érkező szomorkodásra. Mindenben bizonytalan vagyok, inkább visszakérdezek, hogy biztosra menjek. Egyébként született magányos farkas vagyok, akinek csak kevés barátja van, de arra a pár emberre az életemet is rábíznám. Pluszba jön még egy kanál félénkség, ügyetlenség és vörösödésre való hajlamosság. Képes vagyok percenként változtatni a hangulatomat, valamint hosszan tudok fangörcsölni. Igyekszem folymatosan tágítani a látókörömet, minél több dolgot kipróbálni, és azt hiszem, épp emiatt a tulajdonságom miatt elég széles az érdeklődési köröm. A sportokat leszámítva mindent szeretek - számítógépes játékok, sorozatok/filmek, zene, könyvek/újságok/blogok, írás. Szabadidőmben is általában ezekkel foglalkozok. A muzsikáért különösen odavagyok, rengeteg kedvenc együttesem és énekesem van. Az ízlésem is elég vegyes, mert ugyanúgy szeretem a k-popot, a rockot és társait, az alternatív/indie zenéket, és a Twenty-One Pilots-hoz hasonló megnevezhetetlen műfajú dolgokat. A legnagyobb hatással a Green Day volt rám, és abban az időben az a trió volt a mindenem.

Ha már zene, akkor fontos megemlítenem az írást is, ugyanis a kettő különösen kapcsolódik egymáshoz. Az első firkálmányom egy fanfic volt, természetesen főszerepben velem és egy énekessel. Ez 2014-ben történt, és azóta rendszeresen írok valamit, habár a novellák állnak hozzám a legközelebb. Vannak befejezetlen regényeim, van folyamatban lévő naplóm, vannak karcolataim és itt van ez a blog. Magával a blogolással pontosan 1 éve foglalkozok. Az első oldalam egy bizonyos Lost In Stereo volt, amit 2016. június 16-án nyitottam meg. A felületen cikkeket írtam, zenei témákban. Noha nagyon szerettem azt a blogot, el kellett engednem, mert már úgy éreztem, képtelen vagyok tovább vezetni. A vége felé folyton elmaradtak a beígért posztok, nekem meg teljesen elment a  kedvem a szerkesztésétől, így úgy döntöttem, ideje valami újat kezdeni. És ezzel el is jutunk a jelenig, azaz a FOTOSZINTÉZIShez.

Miután egy rövidebb ideig volt egy személyes blogom is, az Ultraviolence, ami ugyan később befuccsolt, ihletet adott nekem egy ahhoz hasonló oldalhoz. Egy darabig tépelődtem, mert nem akartam feladni a zenei cikkeket sem, viszont már nem csak azzal akartam foglalkozni. És így jött ez a mindenes/személyes blog ötlete. Az utóbbi időben jelentős változáson mentem keresztül, és már nem csak a zene az, ami kitölti a napjaimat. Épp ezért itt, a FOTOSZINTÉZISen szó lesz mindenféle dologról, amit én szeretek, vagy ami épp foglalkoztat. Animék, bandák, könyvek, ilyenek. Konkrétabb célom nincs a bloggal, nem akarok ezáltalán híres lenni, vagy ilyesmi, egyszerűen csak szeretnék élvezetből írni, posztolni, érezni megint azt a bizsergető izgalmat, amit annak idején a Lost In Stereonál éreztem.

ETC. member of the skeleton clique|-/. phan trash. alternative queens~lana marina melanie halsey lynn rena♦. you are stronger than you think. holy emo quartet~tøp fob mcr p!atd♦. sherlockian. otaku. potterhead+hufflepuff. orwell. kmusic~hyukoh exo seventeen bap heizi taeyeon super junior shinee exid twice topp dogg changmo beenzino STB♦. emma watson-clint eastwood-harrison ford-ben stiller♦. a7x letlive./the fever 333 adtr ptv waterparks don broco maroon5 STB♦. studio ghibli-disney-marvel-tim burton-laika♦. poirot-desparate housewives-gossip girl-wayward pines-revenge-big time rush-shameless♦.

MÉG TÖBB RÓLAM

ELÉRHETŐSÉGEK

e-mail: szigltamara@gmail.com

PLECSNIK

Tiszteletbeli Nefelejcs tag ↦ köszönet a Nefelejcs blog csapatának a blog kritikáért ♡

--------------------------------------

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése